Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

28 Ocak 2011 Cuma

Süpriz Doğum Günü Partim..


Hafta başından beri resim yüklemede problem yaşıyordum nedense. Öncelikle yaptığım pastaları bir kenara bırakıp pazartesi günü sevgili eşimin benim için düzenlediği süpriz doğum günü partisinden bahsetmek istiyorum.
Her nekadar eve beklenenden erken gittiğim için süprizi hafiften sekteye uğratmış olsamda hakikaten çok keyifli ve bir o kadar da şaşkın bir akşam geçirdim.
Benim için süprizin en önemli parçası olan yuarıda gördğünüz pastayı kocacığım kendi elleriyle hazırlamış benim için. Pandispanyasını hazır almış ama geri kalan herşeyi kendisi yapmış. Ben ce ilk defa pasta yapan biri için oldukça başarılı. Tadı ise gerçekten çok güzeldi ve yiyenlerden tam not aldı.


Canım benim bir kez daha teşekkür etmek istiyorum buradan. İyi ki benim eşimsin...


Masamız eşimin hazırladıkları ve arkadaşlarımızın getirdikleri ile full dolu idi..



Partiye katılan arkadaşcıklarım.. Bir kez daha size teşekkürlerimi iletiyorum.. Sizi çok seviyorum..İyi ki varsınız..

3 yorum:

Deniz Bilgi dedi ki...

Nice mutlu senelere Sevilsencimm:) Yanlız koca cok basarılı masallah bence hemen bir aile sirketi acıp girisin seri imalata! tebrikler:)

rebeltakipte dedi ki...

pastada çok güzelmiş,nice senelere

Sevilsen Ergeç dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar..
Sevgiler..