Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

5 Mayıs 2009 Salı

MERHABA

Aslında yıllardır blogları takip ediyor olmama rağmen bir türlü yazmaya başlama cesaretini gösterememiştim. Ama pastacılığa başlamam ile birlikte paylaşımlarım da arttığından bir cesaret geldi ve ben de blog dünyasına adımımı attım.

Burada yaptığım pasta ve kurabiyelerin resimlerini, yeni tarif denemelerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Bloğumu sık sık güncellemek için elimden geleni yapacağım, umarım becerebilirim.

Kucak dolusu sevgiler...

3 yorum:

ÇALIŞAN ANNE OLMAK dedi ki...

Sevilsencim yeni blogun hayırlı & uğurlu olsun. Hiç birşey için geç değil. Seninde adımın bu tarihte olmuş o nedenle bunda da bir hayır vardır derim ben. Geç olsun güç olmasın önemli olan bu. Bu blogun harika pasta resimleri ile dolacağından hiç şüphem yok. Sıkı takipçilerinden olacağım.
Görüşmek üzere...

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

sayfanızla yeni tanışmış biri olarak bütün tariflerinizi gezdim bugün...yorumda o yüzden ilk yazınıza kısmet oldu...hepsi birbirinden şık ve düzgün pasta olmuş...ellerinize sağlık...bu arada benim tek bulaşmadığım iş bu...şeker hamuru olayı....yeniden ellerinize sağlık...sevgilerimle...

Sevilsen Ergeç dedi ki...

Çok teşekkürler Akdeniz Kızı..
Sevgilerimle..