Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

30 Nisan 2012 Pazartesi

Cars Temalı Dört Yaş Pastası...


İzmirli Anneler grubumuzdan arkadaşım Funda oğluşu Sarp'ın doğum günü için 4 şeklinde ve Cars filminin popüler karakterlerinin olmasını istedi. Bu aralar üst üste hep bu sevimli karakterleri çalıştım tesadüfen ama ben de bu filmi çok sevdiğimden her seferinde ayrı ayrı keyif aldım.
Pasta içeriğimiz ise çikolata ve frambuazlı idi.
Funda'nın söylediğine göre pasta hem görsel olarak hem de lezzet olarak davetlilerin beğenisini toplamış..
Sarp Paşa!nın doğumgününü bir kez daha kutluyor ve sevgilerimi yolluyorum..

26 Nisan 2012 Perşembe

Deniz Temalı Bir Yaş Pastası..


Arzu hanım yiğeni Ahmet'in 1. doğumgünü partisi için deniz temalı bir pasta yapmamı rica etti benden. Ben de elimden geldiğince güzel bir tasarım oluşturmaya çalıştım Ahmet için. Parti sonrası Arzu hanımın nazik mesajı ile herzaman ki gibi yorgunluğumu unuttum..
Sevgili Ahmet'e nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum...

Cars Temalı 1 Yaş Pastası...


Füsun Hanım'ın oğluşu Mert için geçtiğimiz yıllarda pastalar hazırlıyordum. Bu yıl Küçük oğluş Yiğit'in 1. doğumgününde de pastasını yapmak bana kısmet oldu.
Füsun hanım Abi Mert paşanın isteği doğrultusunda pastanın Cars temalı olmasını istedi. İçeriği ise herzamanki gibi çikolata ve muzlu hazırladım.
Füsün hanım yine nazik geribildirimi ile beni çok mutlu etti..
Yiğit Kuzuya tekrar nice mutlu ve sağlıklı yaşalar diliyorum..

2 Nisan 2012 Pazartesi

Ayakkabılı Pasta...


Canan Hanım ablası Berrin hanım için süpriz olarak planlanan 40. doğum günü partisinde ablasının ayakkabı sevdasından yola çıkarak böyle bir pasta hazırlamamı rica etti. Tüm ayrıntılarını Canan hanımın belirlemiş olduğu pastayı ben de elimden geldiğince hayata geçirmeye çalıştım.
İçeriğini daha önce Canan Hanımın oğluşu Sarp'ın doğum günü pastasında olduğu gibi kakaolu pandispanya+bitter ganaj+frambuaz+badem krokan ile hazırladım.
Canan hanım her zamanki nazikliği ile parti sonrası arayarak beğenilerini iletti ve beni çok mutlu etti.
Geç de olsa Berrin hanıma tekrar nice mutlu yaşlar diliyorum..