Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

6 Aralık 2011 Salı

Cars Pasta..


Esma hanımın oğlu Bulut, 10. doğum gününde pastasının üzerinde çok sevdiği arabalar filminin karakterlerini görmek istemiş. Aynı zamanda pastanın artistik:) olmasını da istemiş. Ben de bu sevimli karakterlerin yanına artistik unsuru olarak yıldızları ekledim.
Bu pastanın yapımı oldukça maceralı geçti aslında çünkü hastaydım ama daha kötüsü oğlum benden daha fazla hasta idi. Hatta o gece o kadar çok ateşlendi ki sabah kalktığında bütün diş etleri balon gibi şişmişti. Bir oğlumun yanına bir pastanın başına derken pastayı nasıl yaptım, ne zaman sabah oldu anlayamadım. Ama tabi söz verdiğim için zor da olsa tamamlayıp, doğum günü sahibine teslim ettim. Bu zorlu çalışmadan sonra pastanın beğenilmiş olması o gecenin tek iyi yanı oldu.
Geç de olsa sevgili Bulut'a tekrar nice mutlu yaşlar diliyorum..

2 Aralık 2011 Cuma

Balerinli Pasta ve Popcakeler..


Özel günlerinde Tatlıhayalleri tercih eden Fulya hanım bu kez de yiğeni Eylül için daha önce yapmış olduğum balerinli pastanın aynısını istedi.
Pastayı yine Fulya hanımın değişmez tercihi olan kakolu nemli pandispanya + bitter ganaj ve karışık meyveler ile hazırladım.


Pasta ile uyumlu renklerde hazırladığım pocakeler ise tam bir çikolata bombası..


Eylül Prensese tekrar nice mutlu yaşlar diliyorum..