Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

25 Ağustos 2011 Perşembe

Evlilik Yıldönümü Pastası...


Eşimin arkadaşı Ertan Bey, evlilik yıldönümlerinde eşine beyaz bir kalbin üzerinde tek kırmızı gül olan zarif bir pasta götürmek istemiş. Ben de elimden gelen en zarif gülü yapmaya çalıştım pastanın üzerine.
Pastamız çikolata ve vişne içeriği ile hazırlandı.
Ertan beye ve sevgili eşine bir yastıkta mutlu ve uzun bir ömür diliyorum..


19 Ağustos 2011 Cuma

Ev Pasta..


Sevgili Serap kuzeni Deniz'in doğum günü için sipariş verdi bu pastayı. Daha önce yapmadığım pastaları yapmak ayrı bir heyecanlandırıyor beni. Oldukça kısıtlı bir zamanda hazırladığım ev pastanın yapımı, detayları ile uğraşması çok keyifli idi.
Pasta içeriği Deniz'in isteği ile tam bir çikolata bombası şeklinde hazırlandı.
Nice Mutlu Yaşlara Deniz...

17 Ağustos 2011 Çarşamba

İş Makineleri Pastası...


Gökül hanım iş makinelerini çok seven oğluşu Oytun'un 2. doğum günü için iş makineleri temalı bir pasta istedi benden. Erkek çocuklar için hazırladığım pastalarda oğlumun oyuncakları ve dergileri imdadıma yetişiyor. Önüme alıp baka baka yapıyorum modellemeleri:)
Pasta içeriği vanilyalı pandispanya, bitter ganaj, frambuaz ve antep fıstığından oluştu.
Gökül hanımın parti sonrası gönderdiği beğeni dolu teşekkür mesajı tüm yorgunluğumu aldı götürdü.
Yakışıklı Oytun Paşaya nice mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum.



11 Ağustos 2011 Perşembe

Prensesini Bekleyen Kurbağa Prens Pastası..


 

Çok sevdiğim arkadaşım Nilüfer, biricik kızkardesi Nilgün için süpriz bir doğumgünü partisi organize etti, ve pastayı da benim yapmamı rica etti. Nilgün'ün en sevdiği renk olan mordan yola çıkarak başlattığımız beyin fırtınası sonucu ortaya bu pasta çıktı. Ben yaparken çok eğlendim doğrusu.
Çikolatalı kek, bitter ganaj, muz ve antep fıstığından oluşan pasta herkes en önemlisi Nilgün tarafından çok beğenilmiş, e bu da bana yeter zaten.
Sevgili Nilgün'e yeni yaşında hayatının prensi ile karşılaşmasını diliyorum..


10 Ağustos 2011 Çarşamba

Martının Kanadındaki Aşıklar Pastası..


Gülbin hanım eşinin doğumgünü için istediği bu romantik pastada, kendilerini, aralarında özel bir anlamı olan, martının kanadında otururken modellememi istedi. Ben de elimen geldiğince yapmaya çalıştım..
Pastanın içeriği çikolatalı pandispanya, bitter ganaj ve frambuazdan oluştu.
Parti sonrası Gülbin hanımdan gelen mesaj içimi ısıttı :) "ÇOK ÇOK ÇOKKK TEŞEKKÜRLER, BAYILDIK... YERE GÖĞE SIĞDIRAMIYORUZ, NEREYE KOYACAĞIMIZI BİLEMİYORUZ İNANIN, CAMIN İÇİNE Mİ KOYSAK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ, BİR SORUN OLMAZ HERALDE. GÖRÜŞMEK ÜZERE, TEKRAR ÇOK SAĞOLUN ... SEVGİLER..."
Tolga Beye Gülbin Hanımla birlikte geçireceği aşk dolu nice yaşlar diliyorum..