Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

28 Şubat 2011 Pazartesi

Caillou Pasta..


İzmirli anneler grubumuzun Ocak ayında düzenlenen yeni yıl partisinde yapılacak çekilişte verilecek hediyelere ben de bir pasta ve 2 set kurabiye ile sponsor olmuştum. İşte bu pasta hediyelerden birisi..
Sevgi hanım çekilişte kazandığı hediyesini oğluşunun 3. doğumgünü partisinde kullanmak istediğini günler öncesinden arayarak bildirmişti. Parti günü yaklaşınca da mümkünse Caillou temalı bir pasta istediğini söyledi. Tabiki seçenekler sınırsızdı ve bana da Doruk paşanın seveceği bir pasta yapmak düştü.
Pasta içeriği ise çikolatalı pandispanya + çikolatalı krema ve kavrulmuş antep fıstığından oluştu.
Sevgi Hanım parti sonrası arayarak pastanın hem tadının hem de görüntüsünün çok beğenildiğini söylemesi ise bu işin en mutluluk verici tarafını yaşadığım bölümdü.
Bir kez daha Doruk Paşaya nice mutlu yaşlar diliyorum..

20 Şubat 2011 Pazar

2011 Sevgililer Günü Çalışmaları..


Sevgili arkadaşlarımız Yener & İpek (Tuzcuoğlu) Gürsoy çifti için hazırladığım sevgililer günü kurabiye ve cupcakeleri...


 Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...

4 Şubat 2011 Cuma

14 Şubat Sevgililer Günü..


14 şubat sevgililer günü için pasta, cupcake ve kurabiye siparişlerini en geç
12/02/2011 tarihine kadar kabul ediyorum.
Model seçenekleri için buraya bakabilirsiniz..
Siparişleriniz için bana sevilsenakkus@yahoo.com adresinden
ya da
0533 3488609 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz..

Sevgiyle kalın..

3 Şubat 2011 Perşembe

Benim Özsüt Pastam Yarışması Başlıyor...





“Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, marifetli pasta tutkunları için çok özel bir yarışma düzenledi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması’na 15 Ocak – 21 Mart tarihleri tarihleri arasında başvuru yapılabiliyor. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000TL, üçüncüyü ise 2.000TL bekliyor. Benim Özsüt Pastam Yarışması’na katılmak için www.ozsut.com.tr adresinden başvurunuzu yapmanız yeterli!

Meşhur pastanızın lezzeti ve görünümü konusunda iddialı mısınız? Öyleyse hiç vakit kaybetmeden “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na başvurunuzu yapın! “Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, Türkiye’nin hünerli pasta üstatlarını bu yıl ikincisini düzenlediği “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na katılmaya davet ediyor. 18 yaşından büyük herkese açık olan “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na 15 Ocak – 21 Mart tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000TL, üçüncüyü ise 2.000TL bekliyor. Ayrıca, yarışma sonucunda birinci seçilen katılımcının pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak. Finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılara katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler verilecek.

Bu ödüller için yarışmak istiyorsanız www.ozsut.com.tr adresindeki formu doldurup, pastanızın tarifi ve fotoğrafıyla birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz.
Pasta konusundaki marifetinize inanıyorsanız, acele edin ve tarifinizle pastacılık dünyasına damganızı vurun!

1 Şubat 2011 Salı

Çifte Kumrular Pastası..


Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızdan Kenan, biricik eşi Arda için süpriz doğum günü partisi düzenledi ve pastayı da benim yapmamı rica etti. Aslında Kenan kalp şeklinde bir pasta üzerine kendi figürlerini, tatlı kızları Lara'yı ve sahip olmak istedikleri 2. bebeği temsil eden bir bebek yapmamı istemişti benden. Ama ben pastayı nasıl dizayn etsem de ilginç ve de esprili olsa diye düşünürken birden kafamda şimşekler çaktı ve böyle bir kumru ailesi yapmak geldi aklıma. Hemen telefon açıp fikrimi Kenan'a anlattım ve O'ndan da okeyi alınca zevkle pastayı yapmaya giriştim. Ortaya çıkan sonuç da işte bu:)
Pastanın içeriği çikolatalı pandispanya, çikolatalı krema, bol frambuaz ve parça çikolatadan oluştu.
Ben diyette olduğum için pastadan yemedim ama Ardacığım ve partiye gelen tüm konuklar pastayı çok beğendiler. Yediğimiz en güzel pastaydı yorumları ise beni havalara uçurdu.
Biricik arkadaşıma eşi ve çocuklarıyla bilikte nice mutlu ve huzurlu yaşlar diliyorum. İyi ki doğmuşsun Ardacığım...