Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

25 Ekim 2010 Pazartesi

Prenses Pasta

Bu da Laracığın evdeki partisi için yaptığım Prenses pasta...

20 Ekim 2010 Çarşamba

Mickey ve Minnie Mouse Pasta...


Ardacığımın Cimcime kızı Lara bu yıl Mickey'li pasta istedi benden. Daha önce bu karakterleri hiç yapmadığım için çok heyecenlı ve de keyifli bir çalışma oldu benim için. Laracık okulda kutlanan doğum gününde mickey ve minnie yi kimseciklere kaptırmamış:)
Çikolatalı nemli kek, bitter ganaj ve frambuaz içeriğiyle hazırladığım pasta Ardacığımın deyimiyle çok hafif ve lezzetli olmuş:)
Lara kuşumuzun yeni yaşını tekrar kutluyor ve nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum...



18 Ekim 2010 Pazartesi

Deniz Temalı Bir Yaş Pastası

Bayramın 3. günü Manisa'ya giden pastamız çikolata vişne içeriğiyle hazırlandı ve üzerindeki figürlerin tamamı hiç bir kalıp kullanılmaksızın el ile şekillendirildi.
Parti sonrası Özge hanımdan aldığım beğeni dolu teşekkür telefonu ise bir kez daha doğru yolda olduğumu kanıtladı..
Sevgili Deniz bebeğe tekrar sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum...







15 Ekim 2010 Cuma

Diş Buğdayı Pastası


Daha önce oğluşu Doğukan'ın doğum günü ve bir arkadaşının düğün yemeği için pasta yaptığım Fulya hanım bu kez de minik kızı Derin'in diş buğdayı için aradı beni. Kendisi daha önce yaptığım çiçekli dişbuğdayı pastasını görüp beğenmiş ve aynısı olsun demişti ama benim klasikleşmiş pastalar dışında aynı pastadan ikinci kez yapmak adetim olmadığından yine çiçekli ama farklı dizaynda bir pasta hazırladım. Bu kez içerik vanilyalı sünger kek, vanilyalı krema ve frambuazdan oluştu. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle pastayı yayınlamakta oldukça geciksemde buradan tekrar Derin bebeğin inci tanelerini kutluyorum.






Bunlar da Derin'in sevimli diş kurabiyeleri...