Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

30 Temmuz 2010 Cuma

41. Yıl Pastası..

Biricik anne ve babacığımın 41. evlilik yıldönümleri için en uygun dizaynın bir nazarboncuğu olacağını düşündüm.
Vanilyalı pandispanya, vanilyalı+labneli krema, böğürtlen ve damla çikolatadan oluştu pasta içeriği.
Anneciğime ve babacığıma birlikte daha nice mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum...

21 Temmuz 2010 Çarşamba

Demir'in 1 Yaş Pastası


Sevgili arkadaşım Emelciğimin kuzusu Demir için yaptım bu şirin pastayı. Emel benden pasta yapmamı rica ederken nasıl bir pasta istediğine karar verememişti. Benim yönlendirmemle bir şeklinde olacağına ve üzerinde Demir'in en çk sevdiği oyuncağı olacağına karar verdik. Emel Demirin mor zürafasını çok sevdiğini söyleyince o zaman bir resmini göndermesini istedim ve gelen resimlere göre bu komik ama şirin zürafayı yaptım geri kalan süslemeler ise tamamen benim zevkime göre oldu.
Vanilyalı pandispanya, çikolatalı krema ve vişne ile yaptığım pasta gerek tadı ile gerekse görüntüsü ile herkesden tam not aldı.
Demirciğin 1. doğum gününü tekrar kutluyorum ve sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum...




Bunlarda 1 yaş kurabiyelerimiz...

19 Temmuz 2010 Pazartesi

Nikah Kurabiyeleri


Mart ayında işyerinden arkadaşım Ebru'nun nikahı için yapmıştım bu kurabiyeleri. Tarçınlı ve zencefilli olarak hazırladığım kurabiyeleri Ebru'nun sevdiği renkler olan pembe-beyaz hazırladım. Naylon torbanın üzerini birde tül ile kaplayınca oldukça zarif bir görüntü çıktı ortaya.
Tekrar Ebru&Murat çiftine mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.


11 Temmuz 2010 Pazar

Bahar Dallı Düğün Pastası..


Daha önce oğluşu Doğukan'ın Winnieli doğum günü pastasını yaptığım Fulya Hanım bu kez de beni arkadaşının düğün yemeğinde kesilecek pasta için aradı. Bloğumdan bahar dallı pastayı beğenmişler ve düğün pastasınında o şekilde olmasını istediler. Tabi ki bana da uygulamak düştü.
İlk düğün pastam olması dolayısı ile büyük bir zevk ve heyecan ile yaptığım pastanın içeriği aynen Doğukan'ın pastasında olduğu gibi çikolatalı pandispanya, çikolatalı krema ve bol karışık mevsim meyvelerinden oluştu.
Ben de buradan Müge ve Ümit çiftine ömür boyu mutluluklar diliyorum..


Bir gariplik var ama ne diyordum sevgili kocam buldu : Müge'nin e'si ters:(((
İnanamıyorum böyle bir hatayı nasıl yaptığıma:(((




Bunlar da yemekte misafirlere dağıtılacak düğün kurabiyeleri....

6 Temmuz 2010 Salı

Fanatik Fenerbahçeliler İçin Alex de Souza..

Daha önce Caillou pastası yaptığım Yusuf'un fanatik fenerbahçeli abisi Yunus, Temmuz ayındaki doğumgünü için ta Mayıs ayından üzerinde hayranı olduğu Alex de Souza'nın olduğu bir pastanın siparişini vermişti. Ben de küçük fanatiğe güzel bir futbol topu üzerine oturmuş zafer işareti yapan 10 numaralı fenerbahçe forması ile Alex' i yapmaya çalıştım.
Pasta içeriği çikolatalı pandispanya, çikolatlı krema arasında fındık kırığı ve bol karışık yaz meyvalarından oluştu.
Nice Mutlu yaşlara Yunus...