Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

28 Haziran 2010 Pazartesi

Çınar Pasta


İzmirli Anneler Grubundan Sevgili arkadaşım Naime'nin minik oğluşu Çınar'ın hoşgeldin bebek partisi için yaptım bu pastayı.
Yine grubumuzdan sevgili Nilay'ın tasarımı olan Çınar ağacı logosunu kullandım pastanın üzerinde. Tabi bebek partisi olduğu için de emekleyen bir bebecik kondurdum ağacın altına. Minik minik yapraklar oldukça oyalayıcı oldu ama ortaya çıkan sonuca bakınca yorgunluğuma değdi.
İzmirli anneler grup üyeleri arasında görüyücüye çıkan pasta çikolatalı pandispanya, çikolatalı krema ve bol vişneden oluştu. Ertesi gün aldığım haberlere göre Çınar Pasta, hem lezzeti hem de görüntüsü ile çok beğenilmiş.
Tekrar hoşgeldin Çınar Bebek, anneciğin ve babacığınla birlikte uzun ömürlü, sağlıklı ve mutlu ol inşallah....

25 Haziran 2010 Cuma

Lal Bebeğin Mevlüt Kurabiyeleri


Sevgili arkadaşım Selmanın tombik kızı Lal'in bebek mevlüdü için hazırladım bu kurabiyeleri.
Selma kalpli ve ayak şeklindeki kurabiyeleri kırmızı şeker hamuru ile süslememi rica etti. Ben de büyük bir zevkle hazırladım.
Tarçınlı ve zencefilli olarak hazırladığım kurabiyeler, davetlilerden ve de özellikle selma'dan tam not aldı.
Lal bebeğe uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum...



23 Haziran 2010 Çarşamba

Winnie ve Arkadaşları Doğukan'ın Doğum Günü Partisinde


Fulya hanım, daha önce anne ve babasına doğumgünlerinde pasta yaptığım Alev hanım vasıtasıyla ulaştı bana ve oğlu Doğukan'ın 6. doğum günü için daha önce Lara için yaptığım winnieli pastadan istedi. Ben de büyük bir zevkle yaptım doğrusu bu sevimli hayvancıkları.
Çiolatalı nemli kek, çikolatalı krema, muz, ananas, şeftali ve çilekten oluştu pasta içeriğimiz.
Daha sonra Fulya hanımdan aldığım bilgiye göre pastanın hem tadı hem de görüntüsü çok beğenilmiş.





Bunlarda Doğukan'ın arkadaşlarına dağıttığı Winnie'li kurabiyeler...

8 Haziran 2010 Salı

Upsy Daisy kurabiyeler


İzmirli anneler klübünden arkadaşım Deniz'in kızı Duru Gece Bahçesi karakterlerinden Upsy Daisy'nin koyu bir hayranıymış. Anneciği de doğum gününde süpiz olarak Upsy Daisy'li kurabiyeler yaptırmak istedi. Her hangi bir kalıbı olmadığından her biri ile tek tek uğraşarak yaptığım kurabiyelerin çok beğenilmesi beni dinlendirmeye yetti. Deniz'in söylediğine göre kurabiyeler Duru için öylesine gerçekçi imiş ki kıyıp yiyememiş bile:)
Bu kurabiyeleri yapışımın üzerinden aylar geçmiş olsada tekrar Duru'ya mutlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum...