Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

28 Aralık 2009 Pazartesi

Gitar Pasta


Daha önce eşi için motosikletli pasta yaptığım sevgili arkadaşım Ayça'nın bukez kardeşi Gökçe'nin doğumgünü için yaptım bu pastayı. Gitar çalmayı çok seven Gökçe'yi nişanlısı Gamze ile birlikte yapmaya çalıştım. Çok severek çalıştığım bir pasta oldu bu gerçekten, görsel olarak sonuçtan da memnun kaldım. Ayça'dan aldığım teşekkür telefonundan sonra daha da memnun oldum tabi.
Çikolatalı pandispanya, bitter ganaj ve bol frambuazdan oluştu pastamız.
Gökçe'ye tekrar nice mutlu yaşlar diliyorum..



22 Aralık 2009 Salı

Kral Aslan ve Mombo'nun Hikayesi..


Oğlumun anasınıfından arkadaşı sevgili Ataberk için dizayn ettim bu şirin kahramanlarla süslü pastayı. Ataberk 'in annesi Berrin hanım oğlunun çok sevdiği bir hikaye kitabını getirdi bana ve Ataberk'in 6. yaş pastasının bu hikayenin kahramanlarından oluşmasını istedi. Kitapta kral olmak isteyen mombo isimli çocuğun hikayesi anlatılıyor. Ben de mombonun ormanın kralını ararken gördüğü su aygırı, zürafa, fil ve aslanın figürlerini yaptım.
Çok keyifli bir çalışmanın sonucu ortaya çıkan pastamızın içi çikolatalı browni, bitter ganaj ve bol muzdan oluştu.
Buradan Ataberk'e tekrar mutlu yaşlar diliyorum..







18 Aralık 2009 Cuma

Mavi Şimşek Mcqueen


Bu da yakışıklı Çınar'ın evde kutlanan doğum günü için hazırladığım pasta. İçi, browni kek arasında bitter çikolata ganaj, bol frambuaz ve bademden oluşuyor..