Tatlı Hayaller Butik Pasta, Kurabiye, Cupcake Tasarım İzmir

1. sınıf malzemeler ile hiç bir katkı maddesi kullanmadan kişiye özel olarak tasarlanan ev yapımı pasta, kurabiye ve cupcakeler ile tüm özel günlerinizde gelin birlikte tatlı hayallere dalalım...

18 Mayıs 2009 Pazartesi

OĞLUŞUMUN DOĞUM GÜNÜ PASTASI


Minik kuzum 5. doğumgününü de geride bıraktı pazar günü.
Görmüş olduğunuz pastayı oğlum için neredeyse tüm günümü harcayarak hazırladım. Fakat bebeğimin pastasını çok sevmesi tüm yorgunluğumu unutturdu. Annecim ben bu arabaları biraz süreyim demesi ise güzel bir anı olarak hatıralarımıza eklendi.
Vanilyalı pandispanya, çikolatalı krema ve çilek ile 2 katlı olarak hazırladığım pasta, kalabalık davetli grubumuz tarafından sevilerek tüketildi..


Bunlarda misafir çocuklara verilmek üzere hazırladığım pastamızla uyumlu kurabiyeler....

5 Mayıs 2009 Salı

MERHABA

Aslında yıllardır blogları takip ediyor olmama rağmen bir türlü yazmaya başlama cesaretini gösterememiştim. Ama pastacılığa başlamam ile birlikte paylaşımlarım da arttığından bir cesaret geldi ve ben de blog dünyasına adımımı attım.

Burada yaptığım pasta ve kurabiyelerin resimlerini, yeni tarif denemelerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Bloğumu sık sık güncellemek için elimden geleni yapacağım, umarım becerebilirim.

Kucak dolusu sevgiler...